Ferdigplen av høy kvalitet

Vår produksjon av ferdigplen foregår på Jølsen gård i Fet kommune, og har de best tenkelig vekstvilkår – der jordsmonnet er gammel havbunn fra istiden. Dette betyr næringsrik og fruktbar jord, som gir de beste vekstforholdene en ferdigplen kan ønske seg.

Du kan bestille ferdig gress på rull ved å sende en e-post: thujaplanet@gmail.com


Ferdigplenens gressblanding er viktig

Vår ferdigplen har en gressblanding bestående av to sorter:

  • ca. 70% Engrapp
  • ca. 30% Rødsvingel.


Engrapp har stor slitestyrke og en god legeevne – dersom skader på ferdigplenen oppstår. Gressorten er dessuten svært bestandig mot kulde.
 
Rødsvingel bidrar til fylde og farge i ferdigplenen, og trives godt under tørre forhold og på mindre næringsrik jord.

Kombinasjonen gir en ferdigplen av svært god kvalitet. Gresset i vår ferdigplen har en også høy tetthet – som vil hjelpe til å redusere spredning av ugress i ferdigplenen senere.
 

Vår ferdigplen produseres på store arealer, og plenen gjødsles, klippes og vannes jevnlig for å dyrke fram et kvalitetsprodukt vi kan stå inne for. Etter 18-24 måneders vekstperiode skjæres ferdigplenen opp med maskin – i størrelse 40cm x 250cm og med en tykkelse på ca 2 cm. Ferdigplen er ferskvare – og leveres på rull.

 
Bruksområder for ferdigplen

Villahager, parker og idrettsplasser er kanskje de mest kjente bruksområdene for ferdigplen. Men også uteområder i barnehager og skoler, veiskråninger, hus- og hyttetak, samt områder utsatt for erosjon er eksempler på steder hvor ferdigplen kan benyttes med stort hell.

 
Hvordan du legger ferdigplen

Legging av ferdigplen er enkelt. En hage på 300m2 legges lett på en dag. 
Hvis du ønsker det, kan vi også gjøre jobben med å legge ferdigplenen for deg!

Ingen produkter som passer dine kriterier har blitt funnet.

opp
Shop is in view mode
Se fullversjonen av nettstedet
Sklep internetowy Shoper.pl